Stanisław Grodziski, Sejm krajowy galicyjski 1861-1914, 1993 (Waldemar Łazuga).. 172 Jean Baudouin, La philosophie politique de Karl Popper, 1994 - Waldemar Łazuga (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja:  Stanisław Grodziski, Sejm krajowy galicyjski 1861-1914. Wydawnictwo Sejmowe, Warszawa 1993, t. I-II.