СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКІ ПІДПРИЄМСТВА У СТРУКТУРІ АГРАРНОГО ВИРОБНИЦТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Вадим Ліхван (Časopis Socìalʹno-Ekonomìčnoï Geografìï. Часопис соціально-економічної географії)
У статті визначено роль та місце сільськогосподарських підприємств Харківської області у структурі аграрного виробництва Харківської області. В основу розрахунків покладено показники динаміки загальної кількості сільськогосподарських підприємств усіх категорій, їх структуру за організаційно-правовими формами господарювання, територіальну організацію сільськогосподарських підприємств, де показано розподіл підприємств за їх щільністю та кількістю по районам області. Також в статті відображено частку сільськогосподарських підприємств Харківської області серед регіонів України.