Ressenya del llibre: Llorente i Blasco Ibáñez. Entre la política i la literatura - Maria Isabel Guardiola i Savall (Ítaca)
Ressenya de Ferrando, Antoni (2021): Llorente i Blasco Ibáñez, entre la política i la literatura. València: Institució Alfons el Magnànim. 287 pp. ISBN 978-84-7822-892-8.