УПРАВЛІННЯ ПРОФЕСІЙНИМ РОЗВИТКОМ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВА НА ОСНОВІ ЙОГО ОЦІНКИ - O.L. Eskov; T.P. Gitis (Економіка та право)
Досліджено можливість управління професійним розвитком персоналу підприємства на основі його оцінки із застосуванням нейромережевих технологій, що дозволяє не лише визначити фактичний рівень професіоналізму працівника, але й аналізувати можливі тенденції розвитку його потенціалу.