Vers un currículum per una educació plurilingüe i intercultural - Artur Noguerol (Langue(s) & Parole)
En aquest article es mostra la força innovadora de la proposta d’ensenyament de llengües de l’Escola Andorrana (el sistema educatiu oficial d’Andorra) i la seva fonamentació teòrica. Es posa l’accent en la concepció de l’ensenyament centrada en els aprenents i no en els docents, i dintre d’una visió ecològica del que és ensenyar i aprendre. L’ensenyament plurilingüe i intercultural supera les barreres tradicionals que fragmentaven les disciplines i, en conseqüència, es proposen els projectes d’aula com a base per als processos d’aprenentatge. El currículum d’Andorra se situa així en línia amb les propostes més avançades que el Consell d’Europa està realitzant en aquests moments