Regulating Smart Cities, 11è Congrés Internacional d’Internet, Dret i Política - Joan Balcells (IDP)
L’onzè Congrés Internacional d’Internet, Dret i Política (IDP 2015), organitzat pels Estudis de Dret i Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya, va estar dedicat a la regulació de les smart cities (ciutats intel·ligents).