Újabb tendenciák - László Korinek (Belügyi Szemle)
Az egy évtizeddel ezelőtti értékelését követően a szerző áttekintést nyújt a bűnözés elleni küzdelemben bekövetkezett legújabb változásokról és tendenciákról.