W poszukiwaniu śladów przeszłości – komiks jako medium małej i wielkiej historii (przykład powieści graficznych Nie pojedziemy zobaczyć Auschwitz Jérémiego Dresa i Zaduszki Rutu Modan) - Justyna Czaja (Images)
In Search of Traces of the Past: Comics as a Medium for History Great and Small