Dostarczanie nadwyżek żywności najuboższej ludności UE - Agencja Rynku Rolnego (Wieś i Rolnictwo)
Informacja Agencji Rynku Rolnego dot. udziału w programie „Dostarczanie nadwyżek żywności najuboższej ludności Unii Europejskiej”.