O PRZYSPOSOBIENIACH I EMANCYPACJACH ORAZ O INNYCH SPOSOBACH USTANIA WŁADZY OJCOWSKIEJ 7 TYTUŁ 1 KSIĘGI DIGESTÓW TEKST − TŁUMACZENIE − KOMENTARZ - Anna Tarwacka (Zeszyty Prawnicze)
O PRZYSPOSOBIENIACH I EMANCYPACJACH ORAZ O INNYCH SPOSOBACH USTANIA WŁADZY OJCOWSKIEJ 7 TYTUŁ 1 KSIĘGI DIGESTÓW TEKST − TŁUMACZENIE − KOMENTARZ