Перебіг вагітності та пологів у жінок із прееклампсією - N.Y. Lemish (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - визначити особливості перебігу вагітності та пологів у жінок, які мали ускладнення з групи великих акушерських синдромів (ВАС), що клінічно проявлялися прееклампсією.