Analiza procesului antreprenorial la nivelul entității prin raportare la coaching - Aliona LÎSÎI (Moldoscopie)
Antreprenoriatul de succes are loc atunci când persoanele creative reunesc un nou mod de a satisface nevoile prin identificarea de noi oportunități pe piață. Acest lucru se realizează printr-un proces modelat, care mobilizează și direcționează resursele pentru a livra un anumit produs sau serviciu clienților, folosind o strategie de intrare pe piață care prezintă investitorilor construirea de fluxuri de venituri și profitabilitate durabile. Proiectarea unui produs și a operațiunilor specifice impun aplicarea criteriilor de sustenabilitate la nivelul consumului de energie și de materiale, contribuind la eliminarea impactului social inechitabil din cauza operațiunilor întreprinderii, inclusiv a impactului său asupra lanțului de aprovizionare.