اهمیت رنگ در بازاریابی - سید رسول مرتضوی فر; فرزام فرزان; سیده سعیده عالم طلب پشتیری (مطالعات در دنیای رنگ)
در بازارهای رقابتی، مصرف‌کننده جایگاه ویژه‌ای دارد و در تصمیم‌گیری خرید مصرف‌کننده، رنگ محصول یکی از عوامل اصلی بسیار مؤثر در انتخاب محصول می‌باشد. بنابراین، بسیار مهم است که مدیران بازاریابی اهمیت رنگ در بازاریابی را درک کنند، زیرا رنگ نقش مهمی در شکل‌گیری ذهنیت افراد بازی می‌کند. در این راستا در پژوهش حاضر اهمیت رنگ در بازاریابی، به روش توصیفی-تحلیلی و با هدف ضرورت توجه به مقوله رنگ در بازاریابی بررسی می‌شود. در نهایت، نتایج نشان می‌دهد که رنگ جز عوامل اصلی است که درک مصرف‌کننده را تحت تأثیر قرار می‌دهد و درک مفهوم و تأثیر رنگ‌ها در رفتار مصرف‌کننده برای به دست آوردن بهترین پاسخ در بازاریابی و ایجاد کسب و کار موفق، گزینه‌ای مناسب محسوب می‌شود.