Nie chciała być „ofiarą A”. Recenzja książki "Czarna skrzynka. Sprawa, która stała się symbolem japońskiego #MeToo" Shiori Itō - Gabriela Bieryt (Annales Universitatis Paedagogicae Cracoviensis. Studia de Cultura)
--