Мультимедійні утворення у публіцистиці Світлани Пиркало (на матеріалі інтернет-колонки «Кухня егоїста» та блогу «Мій світ» Світлани Пиркало) - Тетяна Шпрінгвальд (Lìteraturnij Proces: Metodologìâ, Ìmena, Tendencìï)
У статті проаналізовано публіцистику Світлани Пиркало як інтермедіальне утворення у творчому доробку письменниці. Досліджено інтерактивну структуру та мультимедійне наповнення інтернет-матеріалів письменниці, визначено діалогічність, рівнобіжність текстових потоків, поєднання мовних та позамовних елементів у публіцистиці.