Особливості виникнення поширеного перитоніту та вплив поліморфізму гена 5,10-метилентетрагідрофолатредуктази - O.O. Bilyayeva; I.V. Karol; S.V. Ziablitzev (Хірургія дитячого віку)
Актуальним у сучасній хірургії є уточнення факторів ризику поширеного перитоніту та поліпшення лікувально-діагностичних алгоритмів ведення таких пацієнтів.