Demandes a plataformes web per violació de drets d’autor: la decisió del tribunal i jurisdicció en el cas del “Projecte Gutenberg” - Maiia Otchenash (IDP)
En aquest treball s’analitzen els actuals desafiaments respecte a l’aplicació de drets d’autor a la xarxa. En concret, un cas alemany relacionat amb el projecte Gutenberg. Aquest projecte va ser declarat culpable d’incomplir la llei alemanya de drets d’autor i a Alemanya es va bloquejar l’accés a alguns dels seus documents. Gutenberg considera que el tribunal alemany no té competència sobre la qüestió, però seguirà complint amb les seves disposicions fins que s’hagi resolt el recurs d’apel·lació.