Jurisprudència del Tribunal Suprem. Segon semestre de 2024 - Albert Conesa i Bausà (Revista de Llengua i Dret - Journal of Language and Law)
El text recull el comentari de les resolucions del Tribunal Suprem que afecten els usos, els drets lingüístics i el règim jurídic de la llengua durant el segon semestre de 2024.