Wycieczka w nieznane. Rozmowa z Lechosławem Trzęsowskim, operatorem filmowym, autorem zdjęć do szkolnych etiud Krzysztofa Kieślowskiego "Urząd" (1966) i "Koncert życzeń" (1967) - Lechosław Trzęsowski (Images)
.