Razlike u informacijskom ponašanju zaposlenika - Darko Lacović (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske)
Cilj. Cilj je rada problematizirati ponašanje djelatnika različitih zanimanja pri traženju i korištenju informacija te iznijeti razlike u informacijskom ponašanju zaposlenika na temelju istraživanja provedenog u istočnoj Hrvatskoj.