Характер аритмій у хворих із гострим інфарктом міокарда з елевацією сегмента ST за наявности різних чинників ризику впродовж першої доби після реперфузії міокарда шляхом первинного черезшкірного вінцевого втручання - Р. А. Ковальчук; У. Р. Баган (Львівський клінічний вісник)
Вступ. Гострий коронарний синдром, зокрема гострий інфаркт міокарда з елевацією сегмента ST (ST-elevation myocardial infarction – STEMI), доволі часто супроводжується появою аритмій. Хворі з гострим інфарктом міокарда х елевацією сегмента ST мають гірший прогноз порівняно з хворими зі синусовим ритмом.