Wilhelm Treue, Wirtschafts-und Technikgeschichte Preussens, Berlin-New York 1984, ss. 656 (indeksy i wykaz literatury). Tom 56 wydawnictw Historische Kommission zu Berlin - Stanisław Salmonowicz (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Wilhelm Treue, Wirtschafts-und Technikgeschichte Preussens, Berlin-New York 1984, ss. 656 (indeksy i wykaz literatury). Tom 56 wydawnictw Historische Kommission zu Berlin.