De muziekfabriek. TMF en de Nederlandse popcultuur - Jesper Verhoef (Tijdschrift voor Mediageschiedenis)
Book review of: Jaap Kooijman, De muziekfabriek. TMF en de Nederlandse popcultuur (Mazirel Pers, 2024), 183 pp., ISBN: 978 9464 560 527.