Lietuvos matematikų draugijos veikla 2021–2024 metais - Artūras Štikonas (Lietuvos Matematikos Rinkinys)
Apžvelgiamas Lietuvos matematinis gyvenimas Lietuvoje ir LMD veikla per paskutinius trejus metus.