Оцінка потрібних розмірів проєкції еталонного зображення на земну поверхню для матричних корреляційно-екстремальних систем навігації - В. М. Биков; М. М. Колчігін; Я. М. Кожушко; О. М. Гричанюк (Системи озброєння і військова техніка)
У статті розглядаються питання, пов’язані з проведенням оцінки потрібних розмірів проекції еталонного зображення на земну поверхню для матричних кореляційно-екстремальних систем навігації. Розроблений необхідний для цього математичний апарат, що ґрунтується на відомих математичних виразах. За допомогою пропонованого математичного апарату, який пов'язує різні характеристики системи, використовуючи відношення радіуса зони обстеження системи самонаведення до похибки наведення інерційної системи навігації, отримані результати розрахунків.