Оцінка селекційного матеріалу за морфо-цитологічними особливостями генеративних органів рослин роду Miscanthus - S. O. Lashuk (Plant Varieties Studying and Protection)
Мета. Вивчити морфологічні й цитологічні особливості пиляків, пилку та маточок рослин роду Miscanthus, отриманих в умовах in vitro.