ПРОБЛЕМИ СТИМУЛЮВАННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ТРУДОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ: МЕТОДОЛОГІЧНИЙ АСПЕКТ - О.В. Додонов (Економіка та право)
Розглянуто проблеми стимулювання інноваційної трудової діяльності в Україні з точки зору методології управління інноваціями та економіки праці, визначено проблему законодавчого регулювання інноваційної діяльності в Україні та запропоновано напрями вирішення визначених проблем з точки зору вдосконалення методології стимулювання праці у сфері інноваційної діяльності.