Bibliografia Kopernikowska 2023 wraz z uzupełnieniami - Jolanta Milz-Kłaczkow; Adam Biedrzycki (Klio)
Bibliografia Kopernikowska za rok 2023 stanowi uzupełnienie do „Bibliografii Kopernikowskiej. [T. 4.]: 2002–2022, oprac. Adam Biedrzycki, Jolanta Milz-Kłaczkow, Wojciech Szramowski; Uniwersytet Mikołaja Kopernika. – Toruń: Wydaw. Nauk. UMK, 2023.