Integrált elemző és eligazító rendszer a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságon - Zoltán Balázs (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy az Excel, a Powerpoint, a Google Earth és más IT-technológiák hogyan javíthatják a helyi rendőrség működését.