Religia na obraz ludzki czy Boży? Recenzja książki Jana Grosfelda pt. Od lęku do nadziei. Chrześcijanie. Żydzi. Świat, WAM, Kraków 2011, ss. 248 - Aleksander Bobko (Chrześcijaństwo-Świat-Polityka)
Recenzja książki Jana Grosfelda pt. Od lęku do nadziei. Chrześcijanie. Żydzi. Świat, WAM, Kraków 2011, ss. 248