A társadalmi gyűlölet és a gyűlölet-bűncselekmények kezelése - Ferenc Krémer (Belügyi Szemle)
A pszichológiai megközelítést félretéve, a gyűlöletcsoportok megértése érdekében, az előítélet és a társadalmi gyűlölet megkülönböztetésével a szerző a szociológiai társadalmi problémaelméletet vizsgálja.