Muhyiddin Ibn ‘Arabī: Quest for the Red Sulphur - Feyza Ketenci (Darulfunun Ilahiyat)
Claude Addas. Muhyiddin İbn Arabî: Kibrit-i Ahmer’in Peşinde (çev. Atila Ataman, İstanbul: Sufi Kitap, 2020, 448 s.). ISBN: 978-975-9161-39-2