Використання зарубіжного досвіду як умова вдосконалення адміністративно-правового забезпечення публічного контролю за додержанням законодавства на транспорті - V. P. Shatokhin (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Наукова стаття присвячена визначенню напрямків використання зарубіжного досвіду для вдосконалення адміністративно-правового забезпечення публічного контролю за додержанням законодавства на транспорті в Україні. В роботі проаналізовано зарубіжний досвід застосування заходів публічного контролю за додержанням законодавства на транспорті, таких як США, Німеччина, Швеція та Японія, а також визначені можливі напрями його використання в Україні.