Модель педагогічної системи інтенсифікації професійно-орієнтованої англомовної підготовки майбутніх авіаційних фахівців - М. А. Калашник-Рибалко; Г. А. Калашник (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
У статті представлена розроблена модель педагогічної системи інтенсифікації формування комунікативних можливостей майбутніх авіаційних фахівців для взаємодії на професійно-спрямованій англійській мові. Модель є структурно-функціональною і лежить в основі дидактичної системи багаторівневої англомовної підготовки здобувачів освіти авіаційних закладів освіти.