Значення експресії антимікробних пептидів і вмісту вітаміну 25(ОН)D як прогностичних маркерів перинатальних втрат при передчасному розриві плодових оболонок до 36 тижнів вагітності - Ye.O. Puziy; Yu.O. Dubossarska (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - оцінити прогностичне значення рівня вітаміну 25(ОН)D та експресії антимікробних пептидів (β-дефензинів 2) у крові матері в передбаченні перинатальних втрат при передчасному розриві плодових оболонок (ПРПО) до 36 тижнів вагітності.