Ressenya a Grifoll, Isabel, Julián Acebrón, Flocel Sabaté (eds.) (2014): Cartografies de l’ànima. Identitat, memòria i escriptura, Lleida, Pagès Editors, 2014, 248 pàgs. ISBN:978-84-9975-517-5; i Acebrón, Julián, Isabel Grifoll, Flocel Sabaté (eds.) (2015): La Construcció d’identitats imaginades. Literatura medieval i ideologia, Lleida, Pagès Editors, 2015, 320 pàgs. ISBN:978-84-9975-704-9 - Vicent Martines (Scripta: Revista Internacional de Literatura i Cultura Medieval i Moderna)
Review to Grifoll, Isabel, Julián Acebrón, Flocel Sabaté (eds.) (2014): Cartografies de l’ànima. Identitat, memòria i escriptura, Lleida, Pagès Editors, 2014, 248 pàgs. ISBN:978-84-9975-517-5; and Acebrón, Julián, Isabel Grifoll, Flocel Sabaté (eds.) (2015): La Construcció d’identitats imaginades. Literatura medieval i ideologia, Lleida, Pagès Editors, 2015, 320 pàgs. ISBN:978-84-9975-704-9