تولید تونر چاپگر لیزر جت به روش تجمع امولسیونی - مونا عبادی; مریم عطایی فرد (مطالعات در دنیای رنگ)
چاپگر یکی از انواع تجهیزات جانبی رایانه است که متن یا تصویر ایجاد شده را بر روی کاغذ یا زمینه مشابه دیگر منتقل می کند. یکی از انواع چاپگرها از نظر کاربرد چاپگر لیزرجت است که در دو نوع لیزرجت تک رنگ و لیزرجت رنگی موجود می باشد. مهمترین مزیت چاپگر لیزرجت سرعت.دقت و مقرون به صرفه بودن آن است. این چاپگر گرانترین نوع چاپگر محسوب می شود ولی در مقابل تونرمرکب مصرفی آن گران نمی باشد. یکی از مهمترین شاخص های یک چاپگر لیزرجت تونر است. تونر پودر خشک باردار شده ای است که بخش عمد آن رزین تشکیل می دهد. از دیگر اجزاء سازنده تونر ماده رنگزا. عامل کنترل بار. وکس و دیگر مواد افزودنی می باشد. در این بررسی هدف مطالعه تجمع امولسیونی در تولید تونر چاپگر لیزرجت می باشد.