Інформаційно-аналітичне забезпечення запобігання кримінальним правопорушенням у податковій сфері в Україні - Y. A. Moroz (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті є аналіз нормативно-правової бази запобігання податковим правопорушенням, огляд сучасних інформаційно-аналітичних систем, що застосовуються для цього в Україні, оцінка практичних аспектів їх використання, визначення наявних проблем та вироблення рекомендацій щодо їх розв’язання.