Статус вітаміну D у дітей з ідіопатичною низькорослістю - M.O. Ryznychuk (Сучасна педіатрія: Україна)
Низький зріст вважається ідіопатичним за відсутності системних, ендокринних, харчових або генетичних відхилень і визначається як ріст нижче двох стандартних відхилень середнього значення для віку, статі і популяції.