Ramazan Kayalar’ın Anısına - Selahattin Öztürk (Türk Kütüphaneciliği)
Dostluğu bir kaç sayfa ile anlatabilmek mümkün mü? Kesinlikle değil. Bu yazı aramızdan ayrılandeğerli ağabeyim Ramazan Kayalar’ı hatırlatacak sadece birkaç satır, oysa gerisi, evet ya gerisinianlatabilmek mümkün mü? 1982’de İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde başlayan dostluğunYeniköy Kabristanı’nda son bulmasına kadar Ramazan Kayalar (04 Şubat 1964-25 Temmuz 2017).