Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab - Stephan Hurwitz; O. Hj. Granfelt; Johs Andenæs; Karl Schlyter (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
Nordisk Tidsskrift for Strafferet skifter navn til Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab