Конкурентний бенчмаркінг у забезпеченні економічної безпеки суб’єктів господарської діяльності - В. В. Маринович (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики)
У статті розглядається поняття «конкурентний бенчмаркінг», уточнюється термін «конкурентний бенчмаркінг», визначається місце конкурентного бенчмаркінгу у забезпеченні економічної безпеки суб’єктів господарської діяльності.