Celeberrimae urbes - celebres praedicatores. O medialnym znaczeniu mnichów żebrzących w średniowiecznym mieście - Anna Igielska (Images)
Celeberrimae urbes – celebres praedicatores. Mendicant friars as a medium of the medieval city.