مروری بر ساختار و ویژگی های نانوکامپوزیت های پلیمر / گرافن - معصومه رجبی; داود زارعی; غلام رضا راشد (مطالعات در دنیای رنگ)
گرافن به عنوان یک ماده ی دو بعدی با نانو ساختاری متشکل ازتک لایه های اتم کربن و خواص ذاتی چشم گیر و فوق العاده ی مکانیکی ، الکتریکی ، حرارتی و سدکنندگی ، از قابلیت های فراوانی برای کاربرد در زمینه های مختلف خصوصا نانوکامپوزیت های پلیمری برخوردار است . با وجود عمر بسیار کوتاه ، امروزه گرافن به عنوان پیشتاز عرصه ی نانو مطرح شده و با کشف خواص گوناگون آن تحول شگرفی در علم نانو در حال وقوع است . گرافن به دلیل برخورداری از گروه های عاملی مختلف به راحتی با انواع پلیمر ها تر کیب و به دلیل حجم تولیدی بالا و ماده ی اولیه ی ارزان ، به عنوان جایگزینی مناسب برای بسیاری از پرکننده های آلی و معدنی دیگر محسوب می شود . در این مطالعه ی مروری ، به معرفی گرافن و روش های تولید آن ، چگونگی ساخت نانوکامپوزیت های پلیمر / گرافن وخواص آن به عنوان یک پوشش جدید با کارایی فوق العاده پرداخته می شود .