Перспективи удосконалення правового регулювання сфери доброчесності у судовій системі України - R. I. Matviyiv (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Стаття присвячена визначенню основних аспектів удосконалення правового регулювання сфери доброчесності у судовій системі України з метою адаптації її до європейських стандартів.