Фестивальна практика Рівненщини періоду державної незалежності - E. V. Manelyuk (Культура України)
Відображено історичні процеси розвитку фестивальної практики на Рівненщині після відновлення державної незалежності. Матеріал зібрано з джерел та в результаті польових досліджень структуровано за принципом історичної ретроспективи. Акцентовано на сучасних видах фестивальних практик (мистецьких, музичних, екологічних, спортивних, гастрономічних, літературних, тематичних та етнофестивалях). Відображено вплив фестивалів на розвиток культурно-мистецького життя регіону. Ключові слова: фестиваль, фестивальна практика, Рівненщина, фестивалі Рівненщини.