РОЗВИТОК РЕКРЕАЦІЇ І ТУРИЗМУ ЯК ОДИН ІЗ ЧИННИКІВ ФОРМУВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ РЕГІОНУ - V.F. Kyfyak (Економіка та право)
Визначено рекреаційно-туристичний потенціал і конкурентні переваги Чернівецької області в залученні інвестицій у розвиток рекреації і туризму, встановлено основні елементи, що обумовлюють формування інвестиційної привабливості регіону та ризики як для інвесторів, так і для рекреаційних територій.