Indrukke van die XVIth Congress of the International Organisation for the Study of the Old Testament (IOSOT), Oslo, Noorweë - S D Snyman (Acta Theologica)
Elke drie jaar word die kongres van die International Organisation for the Study of the Old Testament (IOSOT) gehou. Dit is waarskynlik die grootste Ou Testamentiese kongres ter wêreld met 'n bywoningtal van 400-500 mense vanuit Europa, Skandinawië, Amerika, Kanada, Brittanje, Japan, Israel, Australië en Afrika.