Ressenya sobre la Jornada sobre la Llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern, de Catalunya - Agustí Cerrillo Martínez (IDP)
El 25 de febrer de 2015 es va celebrar la Jornada sobre la Llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern, de Catalunya, organitzada pels Estudis de Dret i Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.