Vysvědčení - Jaroslav Benák (Časopis pro Právní Vědu a Praxi)
Časopis pro právní vědu a praxi je čtvrtletník, což znamená, že jeho druhé číslo se zpravidla uzavírá v době, kdy učitelky a učitelé na základních a středních školách rozdávají vysvědčení. Určitou obdobou v akademickém světě je hodnocení publikací v modulu 1 podle Metodiky 17+, které vrcholí ve stejnou dobu.